LEPKOVI I POLIESTER KIT

LEPKOVI i POLIESTER KITOVI

Lepkovi u našoj ponudi predviđeni su za spajanje širokog spektra materijala koji se koriste u raznim industrijskim granama. Dostvaljaju se u ketridžima što je jedan od razloga zašto je proces nanošenja čist i lak. Vreme rada je modifovano tako da najbolje oslikavaju potrebe nanošenja.

Poliesterski kitovi u našoj ponudi uglavnom služe za spajanje i lepljenje delova pravljenih od stakloplastike, kao i za pripremu istih za nanošenje završnog filma. Neki su veoma laki za obradu i služe isključivo za izravnjavanje neravnih površina i popunjavanje potencijalnih pora, dok se drugi uglavnom koriste kao vezivno sredstvo core materijala i delova izrađenih od stakloplastike.

Lepkovi

Za više informacija kliknite ovde.

Poliester kitovi

LAKI KIT

Laki kit je kit na bazi poliesterske smole, male gustine, i uglavnom služi kao vezivo za sendvič materijala. Dostupan je u kantama i preporučena je ručna aplikacija.
Tehničke karakteristike za laki kit možete preuzeti OVDE.

TEŠKI KIT

Teški kit dostupan u kantama je na bazi polieterske smole koja u sebi sardži seckani roving. Ovaj proizvod služi za spajanje manjih i većih delova izrađenih od kompozita.
Tehničke karakteristike za teški kit možete preuzeti OVDE.