PDF
sa_viljuskarom
Dragi saradnici,
 
Sa velikim zadovoljstvom mogu da konstatujem da i pri kraju druge decenije našeg postojanja, veliki deo uspeha naše kompanije dugujemo kupcima, našim partnerima, koji prepoznaju važnost u kvalitetu robe i usluga, kao i odanosti i fleksibilnosti u našem odnosu prema njima.
Ponosimo se našim dosadašnjim angažmanom i uticajem na razvoj tržišta kompozitnih materijala na ovim prostorima. Poslujemo u skladu sa najsavremenijim svetskim standardima jer i dalje želimo da budemo lokomotiva koja će uvesti inovacije postavljajući nove, više standarde kvaliteta, znanja i informisanosti koji nas i razlikuju od drugih.Danas je asortiman naših usluga i proizvoda jako širok i trudimo se da pokrijemo sve aspekte u sferi primene kompozitnih materijala. Zato Vas iskreno ohrabrujemo da zajedno pronađemo/ispitamo mogućonosti početka, nastavka ili unapređenja saradnje.
Gi-Ni D.O.O. jako vrednuje vaše poslovanje i iskreno se nadamo da ćemo opravdati poverenje koje nam ukazujete, jer se naša Gi-Ni porodica diči odgovornošću, profesionalizmom, i sposobnošću da prepozna i zadovolji vaše potrebe koje se konstantno menjaju.
Sve vaše pohvale, kao i kritike, će nas dalje motivisati i usresrediti na unapređenje saradnje i poslovanje na obostrano zadovoljstvo.
 
Iskreno Vaš,
Damir Muratović
Generalni Direktor
Dragi saradnici,          
 
  
    Sa velikim zadovoljstvom možemo da konstatujemo da i početkom treće decenije našeg postojanja veliki deo uspeha naše kompanije dugujemo kupcima, našim partnerima, koji prepoznaju važnost u kvalitetu robe i usluga, kao i odanosti i fleksibilnosti u našem odnosu prema njima.
 
    Ponosimo se našim dosadašnjim angažmanom i uticajem na razvoj tržišta kompozitnih materijala na ovim prostorima. Poslujemo u skladu sa najsavremenijim svetskim standardima jer i dalje želimo da budemo lokomotiva koja će uvesti inovacije postavljajući nove, više standarde kvaliteta, znaja i informisanosti koji nas i razlikuju od drugih. Danas je asortiman naših usluga i proizvoda jako širok i trudimo se da pokrijemo sve aspekte u sferi primene kompozitnih materijala. Zato Vas iskreno ohrabrujemo da zajedno pronađemo i ispitamo mogućnosti početka, nastavka ili unapređenja saradnje.
 
    Gi-Ni D.O.O. jako vrednuje vaše poslovanje i iskreno se nadamo da ćemo opravdati poverenje koje nam ukazujete, jer se naša Gi-Ni porodica ponosi odgovornošću, profesionalizmom, i sposobnošću da prepozna i zadovolji vaše potrebe koje se konstantno menjaju.
 
    Sve vaše pohvale, kao i kritike, će nas dalje motivisati i usresrediti na unaapređenje saradnje i poslovanje na obostano zadovoljstvo.
 
Iskreno Vaš,
Gi-Ni doo Tim
bar
 

Najnovije vesti iz firme

Preth. Sled.

Čistači

ČISTAČI: U mogućnosti smo da ponudimo čistače koji će zadovoljiti...

Opširnije

Smola za livenje

SMOLA ZA LIVENJE: U mogućnosti smo da ponudimo poliestersku smolu...

Opširnije

Mali saveti

Mali saveti

INFORMACIJE KOJE SU OVDE PREDSTAVLJENE SU PLOD DUGOGODIŠNJEG ISKUSTVA I...

Opširnije

Interesantno

Preth. Sled.

RTM

  RTM (Resin Transfer Molding) tehnika polako ali sigurno uzima primat u procesu prerade...

Opširnije

Informacije

SVU POTREBNU ROBU A KOJA NIJE NA LAGERU U INDUSTRIJI KOMPOZITA MOŽEMO NABAVITI.

Opširnije
Korisnicko ime i lozinku možete od nas tražiti preko kontakt strane

Poslovni partneri

 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
Imamo 1 gost na mreži